ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Ως δημοτική Παράταξη καταδικάζουμε δημοσίως και σε όλους τους τόνους την επίθεση που δέχτηκε υπάλληλος του Δήμου μέσα στο Δημοτικό Κατάστημα και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας.

Η ενέργεια είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα, δικαιολογημένα δε ανησύχησε το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου , καθόσον αυτοί καλούνται καθημερινά να εφαρμόσουν την κείμενη νομοθεσία ερχόμενοι σε επαφή με κάθε δημότη. Όπως, λοιπόν, οι υπάλληλοι πρέπει να είναι ευγενικοί και ευπροσήγοροι έναντι των δημοτών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, έτσι και όλοι εμείς πρέπει να σεβόμαστε την εργασία τους και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ευκοσμία του Δήμου μας και για την επίλυση των ζητημάτων που μας απασχολούν.

Στο πλαίσιο αυτό, μας προξενεί μεγάλη εντύπωση η αφωνία του κ. Κόκουρα για το συγκεκριμένο συμβάν. Ως πολιτικός προϊστάμενος των δημοτικών υπαλλήλων, θα έπρεπε πρώτος να στηλιτεύσει το γεγονός και δημοσίως να εγγυηθεί την ασφάλεια όλου του προσωπικού του Δήμου Τυρνάβου.

Αντίθετα, ο κ. Κόκουρας επέλεξε την προσφιλή του τακτική της βουβαμάρας. Φοβάται μην χάσει κανένα ψηφαλάκι. Όμως, οι Δήμοι δεν διοικούνται από κρυπτόμενους δημάρχους, αλλά από αιρετούς που βγαίνουν μπροστά , προασπιζόμενοι το δίκαιο , το σωστό και προσπαθώντας να διαμορφώσουν με το παράδειγμα και τον λόγο τους υγιείς συμπεριφορές.

Τούτου δοθέντος, η στάση του κ. Κόκουρα μας λυπεί και τον καλούμε να την αναθεωρήσει. Εμείς συνεχίζουμε αταλάντευτα να στηρίζουμε τους υπαλλήλους, όπως άλλωστε και κάθε εργαζόμενο , και καλούμε και τις άλλες δημοτικές Παρατάξεις να εκφράσουν τη θέση τους επί του αναφυομένου γεγονότος.

Υ.Γ : α) Αληθεύει ότι ο εξαγριωμένος πολίτης ήταν στο γραφείο του κ. Κόκουρα , λίγες ώρες πριν εμπλακεί στο συμβάν με τον υπάλληλο;
β) Αληθεύει ότι ο κ. Κόκουρας προέτρεψε τον πολίτη να μηνύσει τον συγκεκριμένο υπάλληλο ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ