ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ»

Σε καταγγελία κατά του δήμου Τυρνάβου ο οποίος όπως υποστηρίζει την ανάγκασε να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για να καθαρίσει οικόπεδά της στα όρια του οικισμού του Τυρνάβου, προχωρά αναγνώστρια του paidis.com η οποία υποστηρίζει ότι ενώ ο δήμος ζητά από τους πολίτες να είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους ο ίδιος αδιαφορεί για τις δικές του εκτάσεις, όπως γίνεται στην περίπτωση των χώρων έξω από το νεκροταφεία αλλά και εντός του κοιμητηρίου.

“Ο δήμος συγκεντρώνει ξερά χόρτα και κλαδιά έξω από το νεκροταφείο αδιαφορώντας για το αν μπορούν να μετατραπούν σε ωρολογιακή βόμβα και να γίνει η ευρύτερη περιοχή παρανάλωμα του πυρός, σημειώνει χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι και εντός του νεκροταφείου και ειδικά γύρω από το μνήμα προσφιλούς της προσώπου η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη.

“Εμείς πληρώνουμε για να καθαρίσουμε τα οικόπεδά μας. Ο δήμος πότε θα είναι συνεπείς ως προς τις δικές του υποχρεώσεις;” σημειώνει η ανγνώστρια που αν και δεν περιμένει απάντηση περιμένει να συμμορφωθεί η κατάσταση τόσο έξω από το κοιμητήριο όσο και στο εσωτερικό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ