Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Το πλαίσιο λειτουργίας των Δήμων δημιουργήθηκε διαχρονικά με τους νόμους Καποδίστριας το 1994, Καλλικράτης το 2010, Κλεισθένης το 2018 και άλλους μνημονιακούς και αντιλαϊκούς νόμους από τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και από ποικιλία διαττόντων αστέρων του πολιτικού συστήματος.
Υπηρετούνται κατά γράμμα από τις δημοτικές παρατάξεις των κομμάτων αυτών είτε είναι σε θέση διοίκησης του δήμου, είτε σε θέση αντιπολίτευσης.

Στόχος τους είναι:

• Να γίνουν οι δήμοι ελεγκτικοί μηχανισμοί και τις ανάγκες των πολιτών να τις λυμαίνονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι, όπως γίνεται στο Δήμο Τυρνάβου και από την τωρινή Δημοτική Αρχή της ΝΔ και την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ και

• Να εξαλειφθεί κάθε άλλη φωνή στα όργανα αποφάσεων του δήμου, όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, η Οικονομική Επιτροπή, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και άλλες επιτροπές και νομικά πρόσωπα και ιδιαίτερα η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης που έχει στο δήμο μας βαρύτητα και μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί εκφράζει με τη γλώσσα της αλήθειας τις καθημερινές ανάγκες των συνδημοτών μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου έχει καταψηφίσει στα Δημοτικά Συμβούλια, τους αντιλαϊκούς νόμους που, δήθεν στο όνομα της κυβερνησιμότητας, δίνουν τεχνητή πλειοψηφία στην παράταξη του δημάρχου, αν και δεν την έχουν στο λαό, όπως στο δήμο μας.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου

• Αγωνίζονται για την κατάργηση του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των Δήμων ν. 4623/19, ν. 4625/19 και του ληστρικού εκλογικού νομού της ΝΔ 4804/21 που η πρώτη δύναμη εφόσον παίρνει το 43% +1 ψήφο, βγαίνει δημοτική αρχή και παίρνει το 60% των εδρών και

• Καλούν τους αγρότες – εργαζομένους – επαγγελματίες – συνταξιούχους και τη νεολαία του δήμου μας να συμμετέχουν στους αγώνες για τη διεκδίκηση των δικών τους αναγκών, γιατί η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι το μόνο που φοβίζει τους κάθε φορά κυβερνώντες του τόπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ