ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας-ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου σας προσκαλεί στην ομιλία με θέμα την Άνοια που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:30 στο χώρο του ΚΑΠΗ στη Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα.

Η Νευρολόγος του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας κα. Πανταζή Ευαγγελία θα μιλήσει για την πρόληψη, τα συμπτώματα και τους τρόπους αντιμετώπισης της άνοιας και η Κοινωνική Λειτουργός κα. Τζιάρτα Μαρία θα ενημερώσει το κοινό για τις παροχές και τα προγράμματα του Κέντρου Ημέρας.

Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος με τους ειδικούς.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ