Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Σε χωριά του δήμου Κιλελέρ περιόδευσε ο Ακης Νασιώκας

ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ

Θετικά μηνύματα για τη στήριξη της ανατροπής στο πολιτικό σκηνικό που στοχεύει το ΠΑΣΟΚ, έδωσαν τα χωριά του Θεσσαλικού κάμπου στο Δήμο Κιλελέρ, κατά τις επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ακη Νασιώκα.

Σε συναντήσεις που είχε ο υποψήφιος βουλευτής με κατοίκους του Πλατυκάμπου, της Χάλκης, της Γλαύκης και των Νιαμάτων, βρήκε σημαντική ανταπόκριση, καθώς ο κόσμος τον πλαισίωσε με ενθουσιασμό και οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, για τα τρέχοντα προβλήματα της χώρας και ειδικότερα τις λύσεις που προτείνει για την αντιμετώπισή τους.

«Το ΠΑΣΟΚ θέτει ως προτεραιότητα τα προβλήματα και τις ανάγκες των εκπροσώπων της αλυσίδας που απαρτίζουν την αγροτική οικονομία της χώρας μας και την κατάθεση βιώσιμων προτάσεων που θα απαντήσουν στις σύγχρονες προκλήσεις .
Για το Κίνημα μας, η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας κατέχει έναν από τους πιο κρίσιμους ρόλους», δήλωσε ο κ. Νασιώκας.

Σημείωσε δε, ότι «η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές, είναι ψήφος ανατροπής και αλλαγής, για μια νέα πορεία ανάκαμψης, που θα απαντά στις πραγματικές ανάγκες των κοινωνιών και στην εξάλειψη των παθογενειών που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την καταστροφική κατάσταση, με την αφαίμαξη των εισοδημάτων κάθε κλάδου…Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ