ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

«Οργώνει» τα χωριά της Π.Ε. Λάρισας, ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άκης Νασιώκας, αφουγκράζεται τους προβληματισμούς του κόσμου και καταγράφει τις προτάσεις των ανθρώπων της υπαίθρου, που ζητούν αλλαγή της τοξικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, βρέθηκε στην Καρίτσα, στο Ομόλιο και στην Αιγάνη, όπου συναντήθηκε με κατοίκους των χωριών και συζήτησε μαζί τους για όλα όσα ταλανίζουν την καθημερινότητά τους και αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου και στην βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης.

«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες μιας καλύτερης προοπτικής σε κάθε τομέα, καθώς διαχρονικά έχει αποδείξει πως βρίσκεται πάντα δίπλα και στηρίζει τον απλό λαό και όχι τα συμφέροντα των λίγων…» δήλωσε ο κ. Νασιώκας.

Ο υποψήφιος βουλευτής παρουσίασε τις λύσεις που προτείνει το ΠΑΣΟΚ, για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου κράτους «με προτεραιότητα στον άνθρωπο και στις ανάγκες του, στην ευημερία των πολιτών του και στην εξάλειψη των αδικιών».

«Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία της χώρας και η ευκαιρία μας δίνεται στις κάλπες της 21ης Μαϊου» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής και απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στο ΠΑΣΟΚ, για πολιτική και κοινωνική σταθερότητα, μεγάλες ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ