ΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΥΓΡΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ!!!

Ανακοίνωση του σωματείου ιδιωτικών κλινικών Λάρισας

Άλλο ένα έγκλημα διαπράχθηκε στα ανοιχτά της Πύλου με τον κατάλογος των νεκρών να μακραίνει. Η ευρωπαϊκή ένωση και οι εγχώριες κυβερνήσεις έχουν την πρώτη ευθύνη για την μετατροπή του Αιγαίου σε υγρό νεκροταφείο. Ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα στην πραγματικότητα όμως έχουν βάλει το χέρι τους και έχουν στηρίξει αυτά τα εγκλήματα που γίνονται με σκοπό τα κέρδη των λίγων.

Οι πόλεμοι που κάνουν οι ιμπεριαλιστές έχουν οδηγήσει εκατοντάδες ανθρώπους να ξεριζώνονται από την χώρα τους για ένα καλύτερο αύριο και καταλήγουν να τους εκμεταλλεύονται διακινητές σε συνεργασία με ΜΚΟ, που μπροστά στα κέρδη δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή και να τους οδηγούν στον θάνατο. Και από την άλλη, όσοι καταφέρουν κι επιζήσουν τους περιμένουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και απελάσεις.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου να σηκώσουμε το ανάστημά μας να σταθούμε ενάντια σε όλη αυτήν την κατάσταση την οποία πληρώνουν οι λαοί με αίμα και με χρήμα. Να σηκώσουμε μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και το λαό της πόλης μας, τοίχος αντίστασης στην εμπλοκή της χώρας μας και της περιοχής μας στους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να ανατρέψουμε αυτήν την “κανονικότητα” των καθημερινών ειδήσεων για νεκρούς και αγνοούμενους στον Έβρο και το Αιγαίο.

Διεκδικούμε – Απαιτούμε:

 Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους ξεριζωμένους και διεκδικούμε την ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων τους στο άσυλο, στις χώρες του πραγματικού προορισμού τους.

 Να καταργηθούν όλες οι συμφωνίες και οι νόμοι της καταστολής και του εγκλωβισμού.

 Να σταματήσει εδώ και τώρα η εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον πόλεμο.

 Να κλείσουν τώρα οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στο Στεφανοβίκειο. Καμία παραχώρηση υποδομών στους ιμπεριαλιστές όπως το λιμάνι του Αλμυρού Μαγνησίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους -ισσες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, την Παρασκευή στις 19.30 στην Κεντρική Πλατεία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ