ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Δήλωση του Δικηγόρου και Δημοτικού Συμβούλου Λάρισας, Υποψήφιου Βουλευτή του κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Με τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ολοκληρώνεται ένας κύκλος και ανοίγει μια νέα σημαντική περίοδο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ παρουσιάζει μια σημαντική αύξηση των δυνάμεων του, περίπου 50%, σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019, και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, λιγότερο των 6 ποσοστιαίων μονάδων, από τη δεύτερη θέση.

Επιπλέον είναι το μόνο από τα τρία μεγαλύτερα κόμματα που παρουσιάζει άνοδο ανάμεσα στις εκλογές του Μαϊου και του Ιουνίου. ‘Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως έχουμε όλες τις προυποθέσεις να γίνουμε η ελπίδα του προοδευτικού χώρου, που μπορεί να αντιταχθεί πολιτικά, τόσο απέναντι στη συντηρητική κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη, όσο και στον άκρατο λαϊκισμό του κ. Τσίπρα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και με άξονα τόσο τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, όσο και τις Ευρωεκλογές του 2024, το Κίνημά μας θα καταφέρει και τυπικά να αναδειχθεί ως ο πόλος της σοβαρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει ανάγκη η Ελλάδα και κυρίως η μεσαία τάξη και τα κατώτερα στρώματα που και σήμερα πλήττονται από τις κυβερνητικές επιλογές.

Τον αγώνα αυτόν θα τον δώσουμε αυτόνομα και συντεταγμένα γιατί είμαστε η ελπίδα για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ