ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, Ο ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ…

Μπάχαλο στο συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε.

dakis1_agorastos_xylo_aftodioikisiΧαμός στη χθεσινή ημέρα του συνεδρίου της ΕΝΠΕ όταν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής επιμένοντας στη θεωρία Σαμαρά περί εξίσωσης των δύο άκρων, κατηγόρησε συναδέλφους του ότι προπηλάκησαν τον υπουργό Γ. Μιχελάκη, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.

Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ενώ σύμφωνα με το aftodioikisi.gr ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος αποκάλεσε «μα….κα», τον κ. Δακή. «Εσύ είναι μα….κας», ανταπάντησε ο Γ. Δακής πετώντας το σακάκι του και οι δύο άνδρες παραλίγο  να πιαστούν στα χέρια. Στο επεισόδιο συμμετείχαν και ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (με την παράταξη του Γ. Σγουρού), Γιάννης Αξαρλής  ο οποίος φωνάζοντας «μα…ακα», κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις κατά του Γ. Δακή που συνέχιζε να φωνάζει στο μικρόφωνο. Ωστόσο, στη μέση μπήκαν οι ψυχραιμότεροι και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Όμως, το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί. Ο περιφερειακός σύμβουλος (με την παραταξητου Γ. Σγουρού) και εντεταλμένος σύμβουλος αλιείας της Περιφέρειας Αττικής Παναγιώτης Βουδούρης κινήθηκε προς το μέρος του Γ. Δακή και του άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια (φωτό) ώστε να σταματήσει να προκαλεί. Ωστόσο, στη μέση μπήκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος φοβήθηκε ότι οι δύο άνδρες θα έρθουν στα χέρια και προσπάθησε να τους χωρίσει. Τελικώς, και σε αυτή την περίπτωση με την παρέμβαση Αγοραστού η συμπλοκή αποφεύχθηκε.

φωτο: aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ