«ASTERIA» Η ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μία νέα ακαδημία ποδοσφαίρου άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του αθλητισμού στον Τύρναβο, φιλοδοξώντας να προσφέρει άθληση, ψυχαγωγία και αθλητική συνείδηση στα παιδιά της περιοχής που θέλουν να μάθουν με υγιείς βάσεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να αναδείξουν το ταλέντο τους και γιατί όχι να φτάσουν ψηλά στο άθλημα.

Ο λόγος για την «Asteria FC Academy Tyrnavos», με υπεύθυνο τον Δημήτρη Βλιώρα, ο οποίος σε δήλωσή του με αφορμή την έναρξη της ακαδημίας αναφέρει:

«Αποχαιρετώντας σιγά σιγά το καλοκαίρι και αναμένοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ίδρυση της νέας Ακαδημίας στον τόπο μας.

Η ‘Asteria FC Academy Tyrnavos’ ξεκίνησε ως ένας προσωπικός στόχος και ένα όραμά , καθώς πιστεύω ακράδαντα στην πολύπλευρη αξία της άθλησης. Χάρη στη στήριξη πολλών φίλων, κηδεμόνων αλλά και παιδιών, αυτό το όραμα έφτασε να γίνεται πραγματικότητα.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του Συλλόγου, στη διεύθυνση Δημοκρατίας 5 από 21 Αυγούστου και ώρα 18:00 έως 21:00 μ.μ.

Ας προσφέρουμε στα παιδιά αυτού του τόπου αθλητική συνείδηση, ψυχαγωγία, πνευματική ευημερία και σωματική ευεξία.
Ήρθε η ώρα να λάμψουν τα ‘Asteria’ του Τυρνάβου. Ραντεβού στα γήπεδα.

Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας, καλή αρχή με υγεία!

Υπεύθυνος Ακαδημίας,
Βλιώρας Δημήτριος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ