ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ 6 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΝΕΡΟ

νεροΣτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας καλούνται στις 13 Δεκεμβρίου 2013 για να δικαστούν, επειδή όπως αναφέρει το κατηγορητήριο διέπραξαν τα αδικήματα της παρεμπόδισης της συνεδρίασης του δημοτρικού συμβουλίου και της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, 6 μέλη της Επιτροπής Αγώνα για Φθηνό Νερό του δήμου Τυρνάβου.

Πρόκειται για νέα δίωξη σε βάρος μελών της επιτροπής η οποία εντάσσεται σε έναν γενικότερο σχεδιασμό τρομοκράτησης και δίωξης όλων εκείνων που θέλουν να αντισταθούν σε αυθαίρετες ανθρωποκτόνες πολιτικές που υλοποιούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι μνημονιακοί αυτοδιοικητικοί σε ολόκληρη τη χώρα και έρχεται να προστεθεί σε άλλες διώξεις μελών της επιτροπής αγώνα αλλά και σε διώξεις εναντίον ανθρώπων που εντιτάχθηκαν στο φοβερό χαράτσι των διοδίων ή σε κάθε άλλη αυθαιρεσία.

Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο οι 6 κατηγορούμενοι διέπραξαν τα παραπάνω αδικήματα στις 6 Μαρτίου του 2012 ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δικαστικές αρχές δεν έλαβαν υπόψη τους τα όσα διαπράχθηκαν εκείνη την ημέρα από εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και τα οποία έγιναν θέμα στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα να τους άφησαν στο απυρόβλητο, στέλνοντας στο εδώλιο του κατηγορούμενου μόνο πολίτες.

Φυσικά οι δικαστικές αρχές αλλά και η τοπική αστυνομία δεν έσπευσαν να εξετάσουν τις καταγγελίες για πράξεις κοινωνικού αυτοματισμού από την πλευρά του δημάρχου ο οποίος σε επόμενη συνεδρίαση έφερε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πολιτικούς φίλους του για να λειτουργήσουν ως μπράβοι εναντίον πολιτών που θα τολμούσαν να διαμαρτυρηθούν. Τότε αυτή η συμπεριφορά του δημάρχου προκάλεσε την αποχώρηση εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.

Πάντως για να φανεί ακόμη μια φορά ποιος προκάλεσε τα επεισόδια τη συγκεκριμένη ημερομηνία επαναφέρουμε το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ