ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ «ΜΑΪΜΟΥ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ

malakosΕχοντας πάρει διαζύγιο από την αλήθεια από την πρώτη ημέρα της θητείας του ο δήμαρχος Τυρνάβου δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα της αλήθειας στον καθ’ όλα παράνομο απολογισμό που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής μπροστά σε ένα μικρό ακροατήριο αφού η πλειοψηφία των δημοτών και το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης του γύρισαν την πλάτη.

Ο κ. Μαλάκος με ψέματα επιχείρησε να παραπλανήσει ακόμη και τους λίγους ακροατές του κάνοντας αρχικά λόγο για επιχορήγηση 3,07 εκ. ευρώ από το κράτος για την εξόφληση χρεών του δήμου προς προμηθευτές, αποκρύπτοντας σκόπιμα ότι δεν πρόκειται για επιχορήγηση αλλά για χρήματα του δήμου που παρακρατεί το κράτος από τους ΚΑΠ βάζοντας μια τεράστια θηλιά στο δήμο Τυρνάβου.

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι από την πρώτη μέρα η σημερινή δημοτική αρχή εφάρμοσε διαφάνεια σε ό,τι αφορά στις προμήθειες αποκρύπτοντας σκόπιμα να μας πει ότι το σύνολο των μικρών ή λίγο μεγαλύτερων έργων και προμηθειών γίνονται με απευθείας αναθέσεις ενώ δεν είπε πουθενά ότι γέμισε το δημαρχείο συμβούλους και εργαζόμενους που είτε είναι συγγενείς του είτε συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Όλα αυτά κατά τον δήμαρχο είναι διαφάνεια.

Υπερηφανεύτηκε ότι δεν ανέβασε τα δημοτικά τέλη και ξέχασε σκόπιμα να πει για τις αυξήσεις στο νερό που έφεραν σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες και τη ΔΕΥΑΤ στα όρια της χρεοκοπίας λόγω της αλλοπρόσαλλης και εξοντωτικής τιμολογιακής πολιτικής που εφαρμόζει.

Ο δήμαρχος μη κατανοώντας δυστυχώς ότι στο δήμο Τυρνάβου δεν λειτουργεί καμία υπηρεσία αφού επί των ημερών του έφυγαν η Δ.Ο.Υ. το γραφείο της ΔΕΗ, το ΙΚΑ και το Ειρηνοδικείο έσπευσε να πανηγυρίσει επειδή λέει λειτουργεί ΚΕΦ στον Τύρναβο (χέστηκε η φοράδα στο αλώνι) του λέμε εμείς.

Εκεί που ανερυθρίαστα άρχισε να υπερηφανεύεται ήταν για τον τομέα του πολιτισμού κάνοντας λόγο για σειρά εκδηλώσεων. Μάλλον ή εμείς δεν ζούμε στο δήμο ή ο δήμαρχος βρίσκεται αλλού ή φορά παραμορφωτικά της πραγματικότητας γυαλιά.

Εχοντας μάθει να εμφανίζει το τίποτα ως σπουδαίο έργο άρχισε να απαριθμεί έργα που γίνονται στο δήμο είτε με πρωτοβουλία της περιφέρειας είτε ήταν έτοιμα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές του Τυρνάβου και του Αμπελώνα, αφού λόγω της ανικανότητάς του τα τρία αυτά χρόνια δεν φρόντισε να συντάξει ούτε μια μελέτη ή να δρομολογήσει κάποιο έργο. Αλλά είπαμε είναι ο δήμαρχος της ταμπέλας που καμαρώνει επειδή έκανε ένα κλουβί που ονόμασε κωδωνοστάσιο ή έβαψε κάποια δημοτικά κτίρια.

Εκείνο όμως που είναι εξοργιστικό και δείχνει ότι είναι ένας αδίστακτος γκεμπελίσκος είναι η κομπορρημοσύνη του για το έργο της αποχέτευσης στον Αμπελώνα το οποίο στην παρούσα φάση αφορά μόνο τον κεντρικό αγωγό αφού λόγω της ανικανότητάς του δεν υπήρξε πρόβλεψη για την κατασκευή των απαραίτητων έργων που έχουν να κάνουν με τους συνδετήριους αγωγούς που η κατασκευή τους είναι ευθύνη της ΔΕΥΑΤ. Ετσι ο κ. Μαλάκος βάφτισε αποχέτευση έναν θαμμένο αγωγό που δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ ως αποχέτευση.

Αυτός ο θαμμένος αγωγός είναι με κάθε βεβαιότητα η απεικόνιση των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και της παρουσίας του Ν. Μαλάκου στον δημαρχιακό θώκο. Ένα απόλυτο τίποτα με επικίνδυνες επιλογές, όπως αυτές των αντιδημάρχων του που έσπευσαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενέργεια για την οποία σίγουρα θα είναι σήμερα υπερήφανοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ