ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ: ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙΑ

Τον δικό τους Γολγοθά βιώνουν κάθε μέρα οι πλημμυροπαθείς κτηνοτρόφοι του Αμπελώνα που με την υποχώρηση της στάθμης των λασπόνερων βρίσκονται σε έναν αδιάκοπο καθημερινό αγώνα για να περισώσουν ότι περισώζετε και κυρίως για να απομακρύνουν χαλασμένα μηχανήματα, τη λάσπη και τις κατεστραμμένες ζωοτροφές από όσα ποιμνιοστάσια παρέμειναν όρθια.

Οπως αναφέρουν σε αυτή τους τη μάχη είναι μόνοι τους και θα πρέπει να ματώσουν οικονομικά για να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες και δύσκολες εργασίες σε μια περίοδο που πρέπει να φροντίσουν και τα ζώα που έχουν μεταφερθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής αφού τα δικά τους ποιμνιοστάσια είναι ακατάλληλα.

Μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει ξεκινήσει και η περίοδος που γεννάνε τα ζώα τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς σε τί κατάσταση βρίσκονται οι πλημμυροπαθείς κτηνοτρόφοι.

Εκείνο που ζητάνε και μέσω του paidis.com είναι κάποια στήριξη από τους αρμόδιους ώστε να έλθουν μηχανήματα στην περιοχή για να απομακρύνουν τη λάσπη και τους τόνους των κατεστραμμένων υποδομών και ζωοτροφών.


Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ