ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ΚΑΙ Ε.Κ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με απόφαση του αν. Διευθυντή β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας Ν. Ζέρβα τοποθετούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί στις αντίστοιχες θέσεις Υποδιευθυντών/ντριων Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.), καθώς και Υπεύθυνων Τομέων Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου 2027.

Οι νέοι υποδιευθυντές φαίνονται στους πίνακες που ακολουθούν:

Η επιλογή και τοποθέτηση των παραπάνω Υποδιευθυντών/ριων Σχολικών μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων, καθώς και Υπεύθυνων Τομέων Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας γίνεται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου 2027, με την επιφύλαξη της παρ.1 του άρθρου 44 και της παρ.6 του άρθρου 60 του Ν.4823/2021.

Οι τοποθετούμενοι/ες σε κενές ή κενούμενες θέσεις εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά τη λήξη της θητείας τους μέχρι την ανάληψη της υπηρεσίας των νέων Υποδιευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων καθώς και Υποδιευθυντών/ντριών και Υπευθύνων Τομέων Ε.Κ.

Η ανάληψη υπηρεσίας των Υποδιευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων, καθώς και των Υπεύθυνων Τομέων Ε.Κ. πραγματοποιείται το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης τοποθέτησής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ