ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΣ» ΕΝΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

larisΗ Δημοτική Παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» συγκαλεί ολομέλεια για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8.30 στο Ξενοδοχείο Διόνυσος με θέμα την πορεία της παράταξης προς τις δημοτικές εκλογές και την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας προοπτικής για την αλλαγή στο δήμο Λαρισαίων.

Σε ανακοίνωση της κίνησης αναφέρονται τα εξής: “Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους πρώην υποψήφιους, σε όλα τα μέλη της παράταξής μας, σε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά αυτά τα χρόνια στην προσπάθειά μας  για την αλλαγή της πορείας αυτής της πόλης. 

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φίλους, που συμπορεύτηκαν αυτά τα χρόνια με την παράταξή μας, σε όλους τους συμπολίτες που πιστεύουν ότι έφτασε η ώρα για μια πραγματική αλλαγή στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μας αυτά τα χρόνια  τις ίδιες αξίες, τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες αρχές, της δημοκρατίας και της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πολυπολιτισμικότητας και πιστεύουν πως ήρθε η ώρα για τη δημιουργία ενός νέου μεγάλου προοδευτικού μετώπου αλληλεγγύης και ανάπτυξης.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι στο δήμο Λαρισαίων έχει εγκαθιδρυθεί εδώ και πολλά χρόνια ένα συντηρητικό σύστημα εξουσίας αδιαφάνειας, προσωποκεντρικό και συγκεντρωτικό, πελατειακό και  παλαιοκομματικό.

Όλοι μας πιστεύουμε ότι στην σημερινή εποχή της κρίσης δεν μπορεί να σταθεί άλλο ένα τέτοιο σύστημα εξουσίας, γιατί υποθηκεύει το μέλλον του Δήμου και των πολιτών του.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για έναν ουσιαστικό διάλογο για τη δημιουργία ενός πρωτόγνωρου δημοκρατικού εγχειρήματος, για τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες επιτυχίας του. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για την ανατροπή αυτού του συστήματος εξουσίας από ένα πραγματικά ευρύ μέτωπο δημοκρατικών πολιτών, που θα συγκροτήσουν και θα στηρίξουν ένα Προοδευτικό, Ανεξάρτητο, Αυτοδιοικητικό Κίνημα Αρχών. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στην πόλη και το μέλλον της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ