ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δείτε το μήνυμα-πρόσκληση στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Απολογιστική Εκδήλωση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05-01-2024 και ώρα 18.30, στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (στον 2ο όροφο).

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς με αυτή την εκδήλωση ολοκληρώνεται η θητεία 2021-2023.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κάλεσμα για συμμετοχή στη νέα θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας που αφορά νέους/-ες και εκπροσώπους φορέων είναι ανοιχτό. Πιο συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά νέους και νέες ηλικίας 17 έως 30 ετών, που κατοικούν στον Δήμο Λαρισαίων και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες ενός Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας. Η εκπροσώπηση της νέας γενιάς, η συμμετοχή, η συζήτηση, η διαβούλευση, η υποβολή προτάσεων, η συνεργασία, οι νέες ιδέες, είναι οι βασικές αρχές που προωθούνται μέσω του Συμβουλίου.

Νέοι & Νέες με διάθεση για προσφορά, που επιθυμούν να παρέμβουν σε όσα συμβαίνουν στην πόλη αλλά και να συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Μητρώο Νέων Πολιτών στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.larissa.gov.gr/el/o-dimos/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=33

Παράλληλα καλούνται εκπρόσωποι φορέων, συλλογικοτήτων και ομάδων νέων της πόλης που δραστηριοποιούνται σε τοπικά ζητήματα, έχουν θεσμική υπόσταση και/ή δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο τους τουλάχιστον 15 νέοι ή νέες ηλικίας 17-30 χρονών.

Οι φορείς συμμετέχουν με έναν εκπρόσωπο τους, δηλώνοντας παράλληλα και ένα αναπληρωματικό μέλος. Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.larissa.gov.gr/el/o-dimos/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=32

Γιατί η φωνή των νέων μετράει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ