ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 19/01/2024 η εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Αμπελώνα με θέμα την «Πρόληψη ατυχημάτων στην Τρίτη Ηλικία».

Οι ηλικιωμένοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τρόπους αποφυγής των ατυχημάτων, καθώς επίσης και να συμμετέχουν σε ένα μικρό πρόγραμμα ασκήσεων από τον φυσικοθεραπευτή, το οποίο θα μπορούν να ακολουθούν και μόνοι τους, έτσι ώστε να ενισχύουν την σωματική τους υγεία.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Κοινότητας δήμου Τυρνάβου ευχαριστούν θερμά τον κ. Μάριο Τραγούδα – Ειδικό Μυοσκελετικό Φυσικοθεραπευτή- που αποδέχτηκε την πρόσκληση για τη διενέργεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης καθώς και όλους τους ηλικιωμένους που συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ