ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με ευχές και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου παρουσία της πλειοψηφίας των επαγγελματιών και εμπόρων της περιοχής, σύσσωμης της διοίκησης του συλλόγου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των φορέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιπεριφερειάρχης Μ. Γαλλιού,  οι δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχης Π. Χατζηκράχτης και Λ. Βασιλείου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δ.σ. Σάμερ Αμάρι και σύμβουλοι της παράταξης του, ο πρόεδρος και η γ.γ. του Επιμελητηρίου Σ. Γιαννακόπουλος και Καλ. Τζήκα αντίστοιχα, οι πρώην πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Λάρισας και Τυρνάβου Γ. Τσιαπλές και Τ. Ψύρρας και η εκπρόσωπος του Ε.Σ. Ελασσόνας.

Χαιρετισμό με ευχές για τη νέα χρονιά απηύθυναν ο πρόεδρος του Εmπορικού Συλλόγου Κ. Πετμεζάς και οι κ.κ. Γαλλιού και Γιαννακόπουλος.

Τυχερός της βραδιάς ο Π. Χατζηκράχτης ο οποίος κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι προσφορά του γραφείου Μαντέλας Tours.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ