Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

αμανατΚλιμάκιο του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς με επικεφαλής τη βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου επισκέπτεται την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου τη Λάρισα.

Το μεσημέρι η κ. Αμμανατίδου, τα στελέχη και οι συνδικαλιστές του κόμματος θα επισκεφθούν το  Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Λάρισας όπου θα έχουν συναντήσεις με την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου και τον πρόεδρό της κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Λάρισας κ. Φαίδωνα Ζαμπούρα , τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκο Τζίκα και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιώργο Τσαπλέ.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κλειστή κομματική εκδήλωση στελεχών απ’ όλη τη Θεσσαλία για τα προβλήματα των μικρομεσαίων και των αυτοαπασχολούμενων, ενώ το βράδυ και ώρα 8μμ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μετροπόλ (αίθουσα 6ου ορόφου) όπου θα αναπτύξει τις βασικές προτάσεις του κόμματος για το ασφαλιστικό, τα χρέη στις τράπεζες και την εφορία. Παράλληλα θα δοθεί και το περίγραμμα για το εναλλακτικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της οικονομίας, με κορμό τη μικρομεσαία επιχείρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ