ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΧΕΠΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών

Η ΑΧΕΠΑ είναι μία οργάνωση που με οδηγούς τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, πορεύεται για πάνω από 100 χρόνια τώρα, στο δρόμο της προσφοράς στο Έθνος, επαγρυπνώντας και ανησυχώντας πάντα, για το παγκόσμιο γεω-πολιτικό γίγνεσθαι και το πώς αυτό επηρεάζει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Με σκοπούς που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση, στην φιλανθρωπία, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό και, με βαθιά πίστη στα ελληνικά ιδεώδη, αγωνίζεται για να αναδείξει την διαχρονικότητά τους.

Εξ ορισμού λοιπόν, η ΑΧΕΠΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής μέσω του προγράμματος «Λάρισα πόλη που μαθαίνει», να εκπαιδεύσει και να ενεργοποιήσει όλους σε θέματα συμπεριφοράς, πολιτισμού και ιστορίας.

Ακριβώς σ’ αυτό το πλαίσιο, τοποθετείται η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.
Οι εκλεκτοί ομιλητές, με βαθιά γνώση της παγκόσμιας γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής πραγματικότητας μας ενημέρωσαν, μας προβληματίσουν και μας ανέδειξαν την κρισιμότητα, του να ενεργούμε όλοι οι Έλληνες με μόνο γνώμονα το «η ισχύς εν τη ενώσει».

Ευχαριστούμε την Αντιδημαρχεία Παιδείας και Άθλησης και ειδικά τον Αντιδήμαρχο κ.Ηρακλή Γερογιώκα που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα της, το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και την κ. Σδρόλλια Σταυρούλα, για τη φιλοξενία, το Strategy International για τη συνδιοργάνωση και τους, Αντιστράτηγο ε.α. Δημόκριτο Ζερβάκη (τέως Αρχηγός Εθνικής Φρουράς, επίτιμος διοικητής 1ης Στρατιάς) και τον δρ. Ιωσήφ Δεμερτζής (διευθυντής Έρευνας και Ανάλυσης Strategy International Sl LTD.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ