ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ «FEMANIMA»

Στην Κύπρο θα βρεθεί η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου «FEMANIMA» αυτή την εβδομάδα , για 5 μέρες, στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας με τοπικούς φορείς του νησιού.

Συγκεκριμένα η γυναικεία χορωδία της πόλης μας αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του «Συλλόγου Ελλαδιτών Λεμεσού», αλλά και την ομάδας “Μαγειρεύοντας με την Κλειώ”, για να λάβει μέρος στο 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμικών και Γαστρονομικών Εκδηλώσεων.

Η πρώτη εμφάνιση θα γίνει το Σάββατο 25/5 στη Λεμεσό και η δεύτερη την Κυριακή 26/5, όπου θα συμμετέχουν μετά από πρόσκληση του Δήμου Γερμασόγειας στη μεγάλη γιορτή των «Ανθεστηρίων».

Τη χορωδία θα συνοδεύσουν στο τραγούδι ο Πανος Κράιας, στη κιθάρα ο Δημήτρης Κατσαβάκης και στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Τσιαπλές.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση έχει ο μαέστρος την χορωδίας Θέμης Σαμαντζής, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με το νησί της Αφροδίτης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου και ο μαέστρος Θέμης Σαμαντζής ευχαριστούν θερμά όλους , όσοι εργάστηκαν για το ταξίδι αυτό και ιδιαίτερα τον Μέγα Χορηγό της αποστολής κ. Θοδωρή Γκούνη και το καφέ Παπιγιόν.

Επίσης ευχαριστούν και τους οινοποιούς και αποσταγματοποιούς της πόλης μας που πρόσφεραν τα προϊόντα τους για το φεστιβάλ.

Οινοποιεία:

Οινοποιείο Τυρνάβου
Κτήμα Ζαφειράκη
Κτήμα Μίγα
Οινοποιείο Γιάτσα
Οινοποιείο Παπράς
Οινοποιείο Σταυράκης

Αποσταγματοποιεία:

Καρδάσης Κων/νος
Κατσάρος Νικόλαος
Παπράς Αλέξανδρος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ