ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ

teeΣτις κάλπες, που θα αναδείξουν τα νέα όργανα διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-τοπικά και κεντρικά – για την επόμενη τριετία, προσέρχονται οι μηχανικοί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Στο Τμήμα του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας δικαίωμα ψήφου έχουν περίπου 3.800 μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων.

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Στη Λάρισα θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα στα γραφεία του ΤΕΕ (Καλλιθέας & Τζαβέλα) ενώ στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα στις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών των πρώην Νομαρχιών.

Από τις εκλογές θα αναδειχθούν η 60μελής Αντιπροσωπεία του Τμήματος και το 5μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο. O αριθμός των μελών της Αντιπροσωπείας κατανέμεται μεταξύ των Νομών της περιοχής του Τμήματος ως εξής: Ν. Λάρισας 34, Ν. Καρδίτσας 11 και Ν. Τρικάλων 15 μέλη.

Επίσης οι μηχανικοί θα ψηφίσουν και για την Κεντρική Αντιπροσωπεία, το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και τις Επιστημονικές Επιτροπές του ΤΕΕ. Από τα 155 μέλη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας, τα 6 θα εκλεγούν από το Τμήμα Κ& Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ.

Μέλη του τοπικού Τμήματος που θα βρεθούν την ημέρα των εκλογών και θα ψηφίσουν σε εκλογικό τμήμα εκτός των ορίων των Νομών ευθύνης του Τμήματος, μπορούν να ψηφίσουν μόνο για τα Κεντρικά Όργανα του ΤΕΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ