Δήλωση του Στ. Τσικριτσή για το Κολυμβητήριο – Προπονητήριο στον Τύρναβο

Στον Δήμο Τυρνάβου οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο τους που υπάρχουν είναι εγκαταλελειμμένες και κακοσυντηρημένες με διαχρονική ευθύνη των προηγούμενων αρχών , με τη σφραγίδα και όλων των κυβερνήσεων. Η Δημοτική μας Αρχή με ολοκληρωμένο σχέδιο συντήρησης και αποκατάστασης των προβλημάτων βάζει για άλλη μια φορά τις λαϊκές ανάγκες μπροστά.

Τη στιγμή που μιλάμε έργα συντήρησης υλοποιούνται ή μελετώνται για να υλοποιηθούν με σχεδιασμό για την εύρεση χρηματοδοτικών πόρων, έρχονται να ενταχθούν σε μια σχεδιασμένη αθλητική πολιτική που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες, τις δυνατότητες αλλά και τις όποιες προτεραιότητες μπορεί να έχει βάλει η διοίκηση του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση ως Δημοτική Αρχή διεκδικεί εμπεριστατωμένα χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια και την Κεντρική Εξουσία με προτεραιότητα και τον μαζικό, λαϊκό αθλητισμό, προχωρά και η ίδια σε έργα ανάπλασης ώστε να εξασφαλιστούν σύγχρονοι και προσβάσιμοι χώροι άθλησης, που δίνουν σε όλους και όλες τη δυνατότητα να γυμνασθούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Σήμερα το πρωί τον δήμο Τυρνάβου επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, συνοδευόμενος από την Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, προκειμένου να συζητήσουμε για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων για την περιοχή τα οποία γίνονται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στη συνάντηση μας ανακοινώθηκε και επίσημα η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου διαστάσεων 25Χ10, ένα έργο το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια.

Το έργο όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας θα δημοπρατηθεί μέσα στους επόμενους δυο μήνες και αναμένεται να είναι έτοιμο πριν από τον Φεβρουάριο του 2025.

Πρόκειται για ένα έργο ουσίας που εξυπηρετεί τις ανάγκες για άθληση των Δημοτών μας, ένα έργο που είχε ανάγκη ο Δήμος μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ