Κακόγουστο και επικίνδυνο σίριαλ τα κολλημένα φανάρια στη διασταύρωση Δελερίων

Τελικά φαίνεται ότι οι αρμόδιοι στην περιφέρεια Θεσσαλίας, θα αποφασίσουν να ασχοληθούν με το πρόβλημα των κολλημένων φαναριών στην επικίνδυνη διασταύρωση μόνο όταν δυστυχώς προκληθεί κάποιο ατύχημα και τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν αφού πλέον η αδιαφορία τους να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως ένα κακόγουστο σίριαλ που επαναλαμβάνεται συχνά πυκνά από τους διερχόμενους οδηγούς.

Οπως καταγγέλλουν στο paidis.com οδηγοί που περνούν συχνά από το σημείο άν όχι κάθε μέρα, αλλά μέρα παρά μέρα τα φανάρια είναι κολλημένα στο κόκκινο, οι οδηγοί ειδοποιούν την αστυνομία κάποιος έρχεται κάτι διορθώνει αλλά και πάλι την επόμενη ημέρα το πρόβλημα εμφανίζεται.

Αλήθεια ακούει κανείς και καταλαβαίνει τον κίνδυνο που απειλεί τους οδηγούς. Πότε επιτέλους θα εντοπιστεί και θα διορθωθεί η βλάβη οριστικά και όχι ευκαιριακά;

Καταλαβαίνουν ότι έρχεται σαββατοκύριακο και όλοι λόγω καύσωνα λίγο ως πολύ θα επιχειρήσουν να ξεφύγουν από τη ζέστη και θα αναγκαστούν να περάσουν από το σημείο «καρμανιόλα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ