Γνωστή ηθοποιός φέρεται να ξυλοκόπησε τον σύζυγό της

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ξενοδοχείο στην Κάρυστο, όπου γνωστή ηθοποιός φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το σύζυγο της σε δωμάτιο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το eviathema.gr, βρίσκεται στην Κάρυστο για διακοπές, με την 38χρονη η οποία είχε συμμετάσχει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά να οδηγείται στο αυτόφωρο.

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς

Όπως μεταδίδει το eviathema.gr, το καυγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η ηθοποιός φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και λίγο μετά το απόγευμα για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι της μονάδας ειδοποίησαν την Aστυνομία.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό, ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη. Αντίστοιχα, το δωμάτιο του ξενοδοχείου ήταν άνω – κάτω, με σπασμένα γυαλιά, τζάμια και καθρέφτες σύμφωνα με τo ίδιο μέσο.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε στις δώδεκα το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 38χρονη ηθοποιό και τον ξυλοδαρμό στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο όπου και παραθέριζαν.

Ο 57χρονος τη Δευτέρα 15 Ιουλίου υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γνωστής ηθοποιού για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος τόσο του ίδιου, όσο και του ανήλικου παιδιού τους με αποτέλεσμα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η 38χρονη να συλληφθεί και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της.

Την ίδια στιγμή, ο 57χρονος αρνήθηκε να μεταβεί σε δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ υποστήριξε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της δράστιδας.

Παράλληλα, δεν επιθυμούσε να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον ανήλικο γιο τους κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή «Panic batton».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ