Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ!

Η κυβέρνηση σε μια κατάπτυστη ενέργεια, μετά την αισχρή ανακοίνωση των απολύσεων από τον ειδικό διαχειριστή, επιχειρεί να πετάξει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στον δρόμο. Αδιαφορώντας για τις ζωές τους, αδιαφορώντας για το μέλλον μιας ολόκληρης περιοχής.
Με αυτό τον τρόπο θέλει και να τους εκδικηθεί για τον συγκλονιστικό, ηρωικό αγώνα που δίνουν χρόνια τώρα για την επιβίωσή τους.

Αυτό τον αγώνα που μεγάλωσε το «μπόι» όλων μας και γέμισε με περηφάνια κι αξιοπρέπεια τον καθένα μας. Με την επιλογή τους δείχνουν τον δρόμο σε όλους τους εργαζόμενους σε όλη την χώρα. Απέναντι στην πολιτική που έχει θεό της τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων όπου οι δικές μας ανάγκες αντιμετωπίζονται ως ανύπαρκτη προτεραιότητα.

Αυτοί οι αγώνες εκθέτουν στα μάτια του λαού ολόκληρης της χώρας αυτή την εγκληματική επιλογή , την κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν διαχρονικά. Στην ΛΑΡΚΟ διαπράττεται ακόμη ένα έγκλημα όχι μόνο απέναντι στους εργαζόμενους της αλλά κι απέναντι στον λαό μας.

Όπως όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, με τις κατευθύνσεις της ΕΕ, μεθοδικά την απαξιώνουν για γίνει βορά στο ιδιωτικό κεφάλαιο, πετώντας τους εργαζόμενους στον δρόμο. Σχέδια τα οποία αναίρεσαν οι εργαζόμενοι με τον αποφασιστικό και πολύχρονο αγώνα τους!
Από αυτό το κριτήριο άλλωστε έχουμε πλούσια και τραγική εμπειρία και στην δική μας περιοχή την Θεσσαλία, σε αυτές τις ράγες κινούνται και τα σχέδια για την λεγόμενη «παραγωγική ανασυγκρότηση» της.

Η επιλογή κάθε εργαζόμενου, κάθε απλού ανθρώπου είναι δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους. Στεκόμαστε στο πλάι τους και απαιτούμε εδώ και τώρα να μην προχωρήσει το έγκλημα σε βάρος τους! Καμία απόλυση, να μην μαραζώσει ο τόπος τους ! Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ