Την Τετάρτη 24/7 θα πληρώσει ο ΕΛΓΑ 60 εκ. € για τις ζημιές του DANIEL και του ELIA στη φυτική παραγωγή

Σε μία εβδομάδα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παραγωγών που χτυπήθηκαν από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias οι ενισχύσεις που δικαιούνται. Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΛΓΑ αναφέρονται τα εξής:

«Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Τσιάρας και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, αποφάσισαν την εκκαθάριση των πορισμάτων, τα οποία καταχωρήθηκαν μέχρι σήμερα στα πληροφοριακά συστήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α. και αφορούν στις ζημίες φυτικής παραγωγής από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ‘’Daniel’’ και ‘’Elias’’ στις Π.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι ενισχύσεις, οι οποίες υπερβαίνουν τα 60 εκ. € θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών την Τετάρτη 24η Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00 μ.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. ευχαριστούν τους υπαλλήλους, τα στελέχη της Κεντρικής Υπηρεσίας και του Υποκαταστήματος Λάρισας του Οργανισμού, για την σημαντική τους συνεισφορά στην επίπονη διαδικασία επεξεργασίας των πορισμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ