Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκο Ανδρουλάκη.
Στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Ανδρουλάκη τόσο για την πορεία υλοποίησης των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τον «Daniel» όσο και για τις υποδομές που δρομολογεί η Περιφέρεια .

Σε δηλώσεις τους με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες για την φιλοξενία. Στηρίζουμε την προσπάθεια του Δημήτρη Κουρέτα για ανθεκτικές υποδομές που θα θωρακίσουν την Θεσσαλία απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως αυτά που ζήσαμε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Όμως, πρέπει να στηρίξουμε τη Θεσσαλία ως τη μεγάλη παραγωγική καρδιά της πατρίδας μας.

Για το ΠΑΣΟΚ, προτεραιότητα είναι να υπάρξει ένα σχέδιο διαχείρισης των υδάτινων πόρων, με μια Ενιαία Αρχή Υδάτων που δεν θα βρίσκεται στα χέρια των ιδιωτών αλλά στα χέρια της Περιφέρειας και του κράτους. Τόνισε επίσης την ανάγκη οι Θεσσαλοί παραγωγοί όπως είπε « να έχουν σταθερό κόστος ενέργειας για την επόμενη 15ετία για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και όχι όπως βλέπουμε σήμερα τα τιμολόγια να είναι δυσθεώρητα με αποτέλεσμα να υπονομεύεται η ανταγωνιστικότητα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εάν θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική με προοπτική και ελπίδα για χιλιάδες ανθρώπους που δοκιμάστηκαν από τον «Daniel» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που μας επισκέφτηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο φίλος Νίκος. Του παρουσίασα όλη την κατάσταση, σε ποια φάση βρίσκονται τα έργα και αυτά που γίνονται και αυτά που θα γίνουν. Οι επαφές μας είναι συχνές και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε για να υπάρχει στήριξη για την περιφέρεια και τις προκλήσεις που έχει μπροστά της».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού , Μαγνησίας κ. Άννα –Μαρία Παπαδημητρίου , Τρικάλων κ. Χρυσα Ντιντή και Καρδίτσας κ. Κώστας Τέλιος.

Ακολούθως κ. Ανδρουλάκης μετέβη και στο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο Ηλία Λεοντάρη για τις επιχειρησιακές του δυνατότητες σε ότι αφορά την πρόληψη και τη διαχείριση φυσικών καταστροφών ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Ιωάννη Αμανατίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ