Επαναλειτουργία του πλυντήριου κάδων του Δήμου Τυρνάβου που ήταν σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα

Δείτε τη δήλωση του αντιδημάρχου Νίκου Μπαντόγια

«Από την πρώτη στιγμή ως Δημοτική Αρχή βάλαμε στόχο να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας και θέσαμε ως βασική προτεραιότητα να έχουμε ένα καθαρό Δήμο. Το πετύχαμε με πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και το πράσινο. Όμως δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε.

Πλέον το πλυντήριο κάδων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια στις πόλεις του Τυρνάβου και του Αμπελώνα, ενώ σε δεύτερη φάση υπάρχει σχεδιασμός να αναλάβει δράση και στα χωριά του Δήμου μας .

Το πλυντήριο, ακολουθεί την διαδρομή των απορριμματοφόρων και συμβάλει τα μέγιστα στην καθαριότητα και την υγιεινή, καθώς οι κάδοι πλένονται και απολυμαίνονται με ειδικά σκευάσματα . «Η καθαριότητα και η ανακύκλωση θα πρέπει να γίνει κυρία επιλογή όλων μας για να εξοικονομήσουμε οικονομικούς πόρους για τον Δήμο μας και να προστατέψουμε το περιβάλλον μας.

Με σφοδρές κακοκαιρίες με αντίξοες συνθήκες υπάρχει μία ομάδα εργαζομένων που δε σταματά να εργάζεται και είναι οι εργάτες στην καθαριότητά.
Οι πολίτες πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι δίχως την εργασία αυτών των ανθρώπων, κινδυνεύει η δημόσια υγεία.
Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται την ενεργό συμμετοχή των δημοτών και των επαγγελματιών.

Μόνο μέσα από την πλήρη και στενή συνεργασία Δήμου και κατοίκων θα προκύψει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε για την καθαριότητα, την υγιεινή των κοινοχρήστων χώρων.

Ο σχεδιασμός μας συνεχίζεται με την απόκτηση το επόμενο διάστημα νέων οχημάτων στον τομέα του πρασίνου και της καθαριότητας αλλά και την επισκευή των ήδη υπαρχόντων που ήταν για χρόνια σε αδράνεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ