Εχασε 13 κιλά σε 12 εβδομάδες με μία απλή συνήθεια

39χρονη μητέρα εξομολογείται πως ποτέ δεν είχε δει τόσο γρήγορα αποτελέσματα

Η Sue Kelly, 39 ετών, εξομολογήθηκε ότι πάντα πάλευε με το βάρος της. Μετά τη γέννηση του γιου της Jackson, τον Φεβρουάριο του 2022, η ζυγαριά της έδειξε 108 κιλά. Εκείνη την περίοδο, η Sue αντιμετώπισε την επιλόχειο κατάθλιψη καταναλώνοντας υπερβολικές ποσότητες φαγητού.

Παρά το γεγονός ότι δοκίμασε πολλά προγράμματα διατροφής, δυσκολευόταν να χάσει κιλά ώσπου συνεργάστηκε με τον προσωπικό γυμναστή Eoghan Burke. Ο personal trainer δημιούργησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, ειδικά για εκείνη, που βασιζόταν στο περπάτημα. Έτσι κατάφερε να χάσει 13 κιλά σε μόλις 12 εβδομάδες ενσωματώνοντας μία απλή συνήθεια στην καθημερινότητά της: το περπάτημα.

Η Sue, που κατάγεται από το Naas της κομητείας Kildare αλλά τώρα ζει στο Δουβλίνο, δήλωσε: «Στο παρελθόν θα χρειαζόμουν 6 μήνες για να χάσω 13 κιλά. Έχω δοκιμάσει κάθε δίαιτα και πρόγραμμα, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε τόσο καλά και τόσο γρήγορα».

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι «αισθανόταν πολύ πεσμένη» και η ψυχική της υγεία επηρεάστηκε αρνητικά εξαιτίας του βάρους της. Δεν έβρισκε ρούχα στα καταστήματα σε πολύ μεγάλα μεγέθη και αναγκαζόταν να ψωνίζει μόνο online. «Ήταν απελπιστικό και ένιωθα πολύ άσχημα», είπε η Sue.

Κάποια στιγμή ήρθε σε επαφή online με τον Eoghan Burke και εκείνος της απάντησε αμέσως. «Ήταν τόσο θετικός και τόσο ενθαρρυντικός. Μου έλεγε, “Θέλω να κάνεις 10.000 βήματα και μετά ίσως 8.000 αύριο”, και έτσι έγινε εύκολο. Του είπα ότι δεν είχα ποτέ συνδρομή γυμναστηρίου. Εκείνος απάντησε πως δεν πειράζει και ξεκινήσαμε από εκεί. Έμεινα έκπληκτη με το πόσο γρήγορα έχασα το βάρος. Έφυγε το περιττό λίπος από την κολιά και πλέον μπορούσα να μπω σε ένα κατάστημα ρούχων και να βρω το μέγεθός μου. Αυτό ήταν τεράστια επιτυχία και κάτι που δεν είχα συνηθίσει ποτέ», ανέφερε η Sue.

Επίσης, η απώλεια βάρους βελτίωσε τη ζωή της Sue στο σπίτι μαζί με τον γιο της, Jackson και τον σύντροφό της. «Τώρα είμαι 82 κιλά. Θα ήθελα να χάσω περίπου 9 κιλά ακόμα, οπότε τα 72 κιλά θα ήταν ο ιδανικός στόχος. Ήμουν μοντέλο plus-size, οπότε δεν έχω καμία πρόθεση να χάσω εντελώς τις καμπύλες μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ