Στην Κέρκυρα η Χορωδία «Ευεστώ» Λάρισας

Για τριήμερη αποστολή στην Κέρκυρα αναχωρεί η Χορωδία «Ευεστώ» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας Δήμου Λαρισαίων. Η αποστολή της «Ευεστώ» θα ταξιδέψει μετά από πρόσκληση της χορωδίας Λευκίμμης, στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων, σε ανταπόδοση φιλοξενίας στο περασμένο εαρινό χορωδιακό φεστιβάλ στην πόλη της Λάρισας.

Πρόκειται να συμμετάσχει στο 14ο Φεστιβάλ Αλυκών Λευκίμμης που πραγματοποιείται από 7 έως 15 Αυγούστου 2024 με πληθώρα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συναυλιών που διοργανώνει η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Λευκιμμαίων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η Χορωδιακή Βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 9.00μ.μ. και θα λάβουν μέρος αξιόλογα χορωδιακά σύνολα καθώς και η μπάντα της Λευκίμμης Κέρκυρας.

Η Χορωδία “ Ευεστώ” θα παρουσιάσει σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου ένα απαιτητικό και συνάμα ευχάριστο πρόγραμμα με συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ