ΕΟΦ: Επικίνδυνο σκεύασμα παρουσιάζεται ως αντίδοτο σε παρενέργειες εμβολίων COVID-19

Την προσοχή των πολιτών σε σκεύασμα που πωλείται μέσω internet και εμφανίζεται ως «θαυματουργό», συνιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων! Το MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα), πωλείται μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/ και https://www.mms.com.gr/, αναφέρει ο ΕΟΦ.

Το σκεύασμα παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων! Ο ΕΟΦ τονίζει πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και άρα δε έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Γι’ αυτό τον λόγο η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα) μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/, https://www.mms.com.gr/, το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ