Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 στον Τύρναβο

Θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20 – 29 Αυγούστου

Ο Δήμος Τυρνάβου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πιο συναρπαστικό αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού! Από τις 20 έως τις 29 Αυγούστου, το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 θα συγκεντρώσει ομάδες από την ευρύτερη περιοχή για να αναμετρηθούν σε ένα μοναδικό κλίμα ενθουσιασμού και πάθους.

Τοποθεσία και Χρόνος:

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ανανεωμένο γήπεδο 5×5 του Τυρνάβου στις πισίνες,το οποίο είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο τουρνουά. Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά από τις 20:00 επιτρέποντας στους θεατές να απολαύσουν δροσερά καλοκαιρινά βράδια γεμάτα ποδόσφαιρο.

Συμμετοχές και Δομή:

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει ομάδες αποτελούμενες από παίκτες όλων των ηλικιών και επιπέδων, από ερασιτέχνες μέχρι πιο έμπειρους παίκτες (μέχρι τρία ενεργά δελτία). Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και θα αναμετρηθούν σε μια σειρά από νοκ άουτ αγώνες, μέχρι να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Δραστηριότητες και Παροχές:

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, το τουρνουά θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Στο χώρο θα υπάρχουν σνακ και ροφήματα, ενώ οι μικρότεροι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Εγγραφές και Πληροφορίες: Οι εγγραφές των ομάδων είναι ανοιχτές μέχρι τις 18 Αυγούστου.

Επιθυμητή η ιατρική βεβαίωση ή η κάρτα υγείας αν υπάρχει.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6980 321696,6947 027135. instagram: https://www.instagram.com/tournoua_5x5_tirnavos/

«Ελάτε να ζήσετε την ένταση και τη χαρά του ποδοσφαίρου, να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα και να συμμετέχετε σε ένα αξέχαστο αθλητικό γεγονός. Σας περιμένουμε όλους στον Τύρναβο από τις 20 έως τις 29 Αυγούστου για να απολαύσουμε μαζί το τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5!  Γιατί το ποδόσφαιρο μας ενώνει!», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ