Πετυχημένο το 7ο τουρνουά Beach Soccer 5×5 στα παράλια του δήμου Τεμπών

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ομάδων, από διαφορετικές περιοχές του Δήμου Τεμπών, ολοκληρώθηκε το 7ο τουρνουά Beach Soccer 5×5 με θέα το Αιγαίο, που διεξάγεται ανελλιπώς για ισάριθμα χρόνια στα παράλια τoυ Δήμου Τεμπών.

Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου, παραθεριστών και επισκεπτών, που για ακόμη μια φορά αγκάλιασαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Δήμο Τεμπών – Αντιδημαρχία Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Πυργετού και Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Δήμου Τεμπών κ. Μιχάλη Ρούπα, ο οποίος έκανε και χρέη διαιτητή, καθώς και με την βοήθεια χορηγών. Μέγας χορηγός το κατάλυμα Villa Yianna στα Μεσάγγαλα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν τη Τρίτη 30 Ιουλίου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 4 Αυγούστου με την διεξαγωγή του τελικού και με τις απονομές που ακολούθησαν στις ομάδες που διακρίθηκαν.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα “Del Sol” .

Τιμητικά μετάλλια απένειμε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου.

Ο Δήμαρχος Τεμπών συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Μιχάλη Ρούπα για την εξαιρετική πρωτοβουλία του και την αφοσίωση του στον αθλητισμό και στον εθελοντισμό.

Σαφώς πρόσθεσε, συμβάλλει με την ενεργή συμμετοχή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο Τεμπών. Επίσης, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο Παραλίας, κ. Γιώργο Νικολάου για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος, αλλά όχι τελευταίους, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και το “ευ αγωνίζεσθαι”. Τους ευχήθηκε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση του χρόνου με περισσότερες ποδοσφαιρικές συμμετοχές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ