ΛΑ.ΣΥ.΅Φτάνουν οι δηλώσεις συμπόνοιας σε πληγέντες. Αποζημιώσεις και αποκαταστάσεις χρειάζονται τώρα

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης περιφέρειας Θεσσαλίας

Νυσάφι πια με τις συνεχείς δηλώσεις του Περιφερειάρχη για την αναβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ως ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους της Περιφέρειας Αττικής που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις , παρόλη την ευαισθησία του Περιφερειάρχη διαφημίζονται και γίνονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δυστυχώς κύριε Κουρέτα δεν πείθετε.

Αφενός ο λαός της Θεσσαλίας είναι βαθιά πληγωμένος από τις περσινές καταστροφικές πλημμύρες (σε ορισμένες περιπτώσεις και από τις προηγούμενες) .
Για να δείξει λοιπόν ενσυναίσθηση θα πρέπει να του την εμπνεύσετε.

Εντεκα μήνες μετά την πλημμύρα τι κάνατε ως περιφέρεια και κυβέρνηση για να αποζημιωθούν στο 100%, για να αποκαταστήσετε
τις ζημιές και να θωρακίσετε με αντιπλημμυρικά έργα τη Θεσσαλία;

Αφ’ ετέρου ο λαός της Θεσσαλίας θα συμπαρασταθεί έμπρακτα χωρίς υποδείξεις, όχι μόνο στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και σε όποια άλλη Περιφέρεια της Επικράτειας πλήττεται.

Αρχής γενομένης από την ανταπόκριση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου για συγκέντρωση ειδών υγιεινής και καθαριότητας που θα δοθούν στους πληγέντες της Αττικής δια ζώσης.

Γιατί τα χέρια που ενώνονται σε ένα χορό είναι τα ίδια χέρια που ανασκουμπώνονται για να συνδράμουν κάθε λαϊκή οικογένεια που υποφέρει από την αντιλαϊκή πολιτική που στηρίζει τα κέρδη του κεφαλαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ