Νέες ειδικότητες στη ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ πρώην ΙΕΚ) ΔΥΠΑ Λάρισας για το έτος 2024-2025, σε έξι (6) ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση στη ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας είναι ΔΩΡΕΑΝ, διαρκεί συνολικά 5 εξάμηνα και επιμερίζεται σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα (1) εξάμηνο ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗΣ Πρακτικής Άσκησης.

Η κατάρτιση διεξάγεται σε σύγχρονες υποδομές, από έμπειρους εκπαιδευτές ενηλίκων, ενώ οι απόφοιτοι αποκτούν Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων (Ε.Π.Π.), μετά από εξετάσεις πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Η φοίτηση στη ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας προσφέρει στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες γνώσεις και δεξιότητες σε σύγχρονα επαγγέλματα και αποτελεί σημαντική γέφυρα με την αγορά εργασίας.

Οι ειδικότητες της ΣΑΕΚ ΔΥΠΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για το έτος κατάρτισης 2024-2025 είναι οι εξής:
– Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας
– Βοηθός Φαρμακείου
– Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών
– Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας
– Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/Web Designer – Developer/Video Games)
– Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

Οι αιτήσεις για τη ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι 31/08/2024 στο www.gov.gr (με κωδικούς taxis)—Εκπαίδευση—-Εγγραφή σε σχολείο—–Εγγραφή σε ΣΑΕΚ της Δ.ΥΠ.Α,
όπου θα υποβάλλεται μαζί και τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή.pdf. (δηλαδή τον τίτλο σπουδών σας, φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης εάν είστε πολύτεκνοι, τρίτεκνοι ή μονογονεική οικογένεια).

Διεύθυνση: Ερμογένους 10, Τ.Κ. 41447, Λάρισα
τηλ. 2410564685-6
e-mail: iek.larisa@dypa.gov.gr
site: https://schools.dypa.gov.gr/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ