Αλληλεγγύη Δήμου Λαρισαίων προς τους πυρόπληκτους Δήμους της Αττικής

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των συμπολιτών μας των πυρόπληκτων Δήμων της Αττικής συγκεντρώνει ο Δήμος Λαρισαίων, σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην Αττική που δοκιμάζονται. Η Λάρισα -όπως και όλη η Θεσσαλία- έχει δοκιμαστεί σκληρά το προηγούμενο διάστημα, γνωρίζουμε πώς είναι να καταστρέφονται σπίτια και περιουσίες. Ως Δήμος Λαρισαίων δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε στην άμεση ανάγκη των συμπολιτών μας και να συνδράμουμε στην προσπάθεια για την ανακούφισή τους. Καλώ όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις του Δήμου και της περιοχής μας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια», τονίζει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μανωλάκη 9-11, είσοδος από οδό Κενταύρων), αύριο Τετάρτη 21 Αυγούστου και μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι. Για μεγάλες ποσότητες (πχ από εταιρείες), είναι διαθέσιμη και η αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο χώρο του εργοστασίου της ΕΛΒΑΚ, κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο της δομής, κ.Θεόδωρο Γαντζούδη (6944.873.565).

Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται:

Είδη καθαριότητας & προσωπικής υγιεινής: Χλωρίνες, απορρυπαντικά, σαπούνια, πάνες βρεφικές, πάνες ακράτειας & βρακάκια (L, XL), χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, σαμπουάν-αφρόλουτρα, μαντιλάκια αντισηπτικά, σερβιέτες

Τρόφιμα μακράς διαρκείας: μακαρόνια-ζυμαρικά, ρύζι, λάδι, όσπρια, αλεύρι, πουμαρό, γάλατα εβαπορέ, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, χυμοί

Φορτιστές

Να σημειωθεί ότι αρκετοί Δήμοι συνεχίζουν την καταγραφή ζημιών, οπότε θα χρειαστεί και επόμενη αποστολή από τον Δήμο Λαρισαίων, για την οποία θα ενημερωθεί το κοινό τις επόμενες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι και εταιρείες μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλ.2410.255.876.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ