Για το φράγμα Δελερίων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οπως μαθαίνουμε ο τέως νομάρχης Λουκάς Κατσαρός, με αφορμή και την ανάδειξη από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας της αναγκαιότητας άμεσης κατασκευής του φράγματος στα Δελέρια, στις συζητήσεις που κάνει, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την έναρξη κατασκευής του φράγματος στο Ναρθάκι Φαρσάλων το οποίο μαζί με το φράγμα στα Δελέρια ήταν δύο από τα σημαντικά έργα εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντας που είχε δρομολογήσει η νομαρχία με τον ίδιο επικεφαλής και μάλιστα τα είχε φέρει σε τελικό στάδιο ωρίμανσης έτοιμα για χρηματοδότητηση.

Είναι καιρός, όπως έγινε με το φράγμα στο Ναρθάκι, να γίνει και με το φράγμα στα Δελέρια, που έμεινε πολύ πίσω αν και έτοιμο για δημοπράτηση, σημειώνει στους συνομιλητές του, ο κ. Κατσαρός που παρακολουθεί στενά όλα τα θέματα που απασχολούν το νομό και τους κατοίκους του, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο νέος περιφερειάρχης και ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα προωθήσουν άμεσα τις διαδικασίες για τη δημοπράτηση και του φράγματος στα Δελέρια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η νομαρχιακή αρχή του κ. Κατσαρού είχε συντάξει προμελέτες για μια σειρά έργων εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντας μικρά και μεγάλα από τις πρώτες ημέρες της θητείας της και μάλιστα λόγω της ετοιμότητας αυτής είχε εντάξει προς χρηματοδότηση στο τότε πρόγραμμα του ΥΠΑΑΤ «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», εξασφαλίζοντας τη μερίδα του λέοντος από τις χρηματοδοτήσεις του σε όλη την επικράτεια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ