«Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά»: Ανάρτηση – κόλαφος της Μαρίας Καρυστιανού

Μια νέα ανάρτηση-καταπέλτη έκανε η Μαρία Καρυστιανού με αφορμή την εκλογή της Ελίζας Βόζεμπεργκ στην προεδρία της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε στηλιτεύσει την κυβερνητική τακτική στις Βρυξέλλες, με στόχο να «θαφτούν» οι ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «καινούριοι συνεργοί στο έγκλημα θα εμφανίζονται… Αναμενόμενο. Όσο πλησιάζουμε στην αλήθεια, τόσο εσείς επιδίδεστε σε κινήσεις πανικού και συγκάλυψης. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνετε διαρκώς την ενοχή και την ανασφάλεια μέσα στην οποία βρίσκεστε».

Αυτή τη φορά, επανέρχεται στο θέμα, σημειώνοντας ότι «μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών».

«Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη, αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Αστειότητες…» τονίζει και συμπληρώνει «Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά!»

«Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν. Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία. Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε..» σημειώνει η Μαρία Καρυστιανού και καταλήγει λέγοντας «Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα! Ως το δίκαιο τέλος!».

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη , αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Αστειότητες….

Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά !

Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν.

Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία . Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε..

Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα!

Ως το δίκαιο τέλος!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ