Το Εργαστήρι Ζωής επιστρέφει !

Οι εγγραφές ξεκινάνε την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 !

Όπως κάθε χρόνο στο τέλος Αυγούστου, έτσι και φέτος, το Εργαστήρι Ζωής ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες της πόλης μας για να συμμετέχουν στα τμήματα της καινοτόμου δομής του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ που συνδυάζει με επιστημονικό, δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο, διάφορες μορφές Τέχνης με τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων και την Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

Την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά, θα λειτουργήσουν τμήματα Θεατρικής Παιδείας, Λογοτεχνίας, Φωτογραφίας, Εικαστικών, Δημιουργικής Γραφής, Ιστορίας – Πολιτισμού, Παραμυθιού, Χορωδίας, Χορού, Μουσικής, Εθελοντισμού και Αυτοδιαχείρισης (φέτος η συμμετοχή στην ομάδα της Αυτοδιαχείρισης δεν προϋποθέτει προηγούμενη συμμετοχή σε τμήμα του Εργαστηρίου Ζωής).

Στα τμήματα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 7 ετών, έφηβοι και ενήλικες. Το δικό μας στοίχημα φέτος, είναι να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους 18 – 30 ετών, οπότε αν ανήκετε σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας συστήσουμε τα τμήματα στα οποία μπορείτε να ενταχθείτε!

Όσοι έχουν ήδη την εμπειρία του Εργαστηρίου Ζωής, γνωρίζουν ότι οι θέσεις καλύπτονται πολύ γρήγορα, οπότε σπεύστε να κλείσετε την δική σας! Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 26 Αυγούστου, στις 10:00 το πρωί, μέσω του link που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kplarisa.gr και στους λογαριασμούς μας στο Facebook: Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας και Εργαστήρι Ζωής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2410 555935, από τις 09:00 έως τις 13:00, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Θα χαρούμε πολύ να περάσουμε παρέα αυτήν την ακαδημαϊκή χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας του Εργαστηρίου Ζωής!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ