ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λάρισας: Η έδρα του Οθ. Ηλιόπουλου πρέπει να δοθεί στον Στ. Κασσελάκη

Ανακοίνωση της Ν.Ε Λάρισας του κόμματος που υπογράφει ο Συντονιστής Παναγιώτης Καλογιάννης

Ένα σχεδόν χρόνο μετά την αποχώρηση των «αποστατών» της Νέας Αριστεράς και παρά το οδυνηρό αποτέλεσμα των τελευταίων για αυτούς ευρωεκλογών, ο κίνδυνος Deja vu για την υφαρπαγή μιας ακόμα έδρας, την οποία ο λαός την έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι ορατός.

Η απόφαση του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, προκειμένου η έδρα του να ανατεθεί στον έτερο εκπρόσωπο του απόδημου ελληνισμού Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη πρέπει να γίνει σεβαστή.

Είναι επιτακτική ανάγκη, για το καλό του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκεται στα έδρανα της βουλής, με το θεσμικό του ρόλο, για να ασκεί κριτική στο έργο της πιο ανάλγητης και αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.
Καλούμε, λοιπόν, την κ. Ζωρζέτα Λάλη, που υποτίθεται ότι πρεσβεύει κομμάτι της αριστεράς, να παραιτηθεί της θέσης της ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο λαός έχει ανάγκη μιας επιπλέον θεσμικής φωνής μέσα στο κοινοβούλιο και όχι μικροπολιτικά αλλά και ανήθικα αριβίστικα παιχνίδια πολιτικών καιροσκόπων.

Ο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ