Επαναληπτική δημοπρασία για την εμποροπανήγυρη Λάρισας αύριο, Πέμπτη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Αύριο, Πέμπτη 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία (επαναληπτική) για την εκμίσθωση του χώρου της σκεπαστής αγοράς της Νεάπολης και του χώρου πέριξ αυτής, εκτός του χώρου εγκατάστασης και λειτουργίας του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ, για τη λειτουργία και διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης Λάρισας έτους 2024.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Λάρισας (Ίωνος Δραγούμη 1, 3ος όροφος) από την Επιτροπή διεξαγωγής δημοπρασιών του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81, που ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 16/2024 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπως τροποποιήθηκε με την 171/2024 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων
(300.000,00 €) ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι εβδομήντα δυο χιλιάδων (72.000,00 €) ευρώ, για την εκμίσθωση του χώρου.

Η μίσθωση θα διαρκέσει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού
μίσθωσης, μετά το πέρας της κατακύρωσης του αποτελέσματος της δημοπρασίας, έως τις 10/10/2024 για χρονικό διάστημα απαραίτητο για την απεγκατάσταση των κατασκευών.

Σημειωτέον ότι η εμποροπανήγυρη διαρκεί οκτώ ημέρες, από 23 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου, εκτός ειδικών περιπτώσεων και περιπτώσεων ανωτέρας βίας, που η ημερομηνία διεξαγωγής θα καθορίζεται με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην περίπτωση αυτή θα μεταβληθεί αντιστοίχως και η διάρκεια μίσθωσης.

Αναλυτικά, για τους όρους συμμετοχής στη δημοπρασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο σύνδεσμο, στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων:

https://www.larissa.gov.gr/el/enimerosi/prokirixeis-ergwn-promitheiwn/13322-diakiryksi-dimoprasias-gia-tin-ekmisthosi-tou-xorou-tis-skepastis-agoras-tis-neapolis-kai-periks-aftis-ektos-tou-xorou-tou-louna-park-gia-ti-leitourgia-kai-dieksagogi-tis-etisias-emporopanigyris-larisas-2024

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ