Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θέτει ο συντονιστής της Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος Π. Καλογιάννης

Θέμα ηγεσίας του κόμματος έθεσε -μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας- ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Καλογιάννης μετά και τις εξελίξεις που πυροδότησε η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος. “Αποτελεί πλέον μονόδρομο”, υποστήριξε ο κ. Καλογιάννης και είναι η βάση του κόμματος αυτή που πρέπει να ξαναμιλήσει, καθώς βρισκόμαστε σε αδιέξοδο”.

Ο συντονιστής του κορυφαίου κομματικού οργάνου σε τοπικό επίπεδο, ο οποίος είναι από τα στελέχη που στήριξαν την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για το μέλλον του κόμματος σημειώνοντας χαρακτηριστικά “είμαστε σε λάθος δρόμο και δουλεύουμε με λάθος τρόπο.

Ο πρόεδρος δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν ποιος θα καθίσει στην καρέκλα…. Μας ενδιαφέρει ο τρόπος που γίνεται. Δεν μπορεί κανείς να παίρνει αποφάσεις ερήμην των βουλευτών και να το ανακοινώνει μέσω zoom. Δεν περιμέναμε την καρατόμηση Φάμελλου. Δεν περιμέναμε αυτές τις αλλαγές”.

Μάλιστα έστειλε μήνυμα στα μέλη του κόμματος, πως δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης από το κόμμα, απαντώντας έτσι σε όλους αυτούς που -όπως είπε- ρωτούν να μάθουν τι στάση πρέπει να κρατήσουν από δω και στο εξής.

ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ