Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας: Με τους Ολυμπιονίκες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Στον Λευκώνα Σερρών συναντήθηκαν φέτος οι Έλληνες αθλητές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, συγκεντρώνοντας πλήθος αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα, σ’ ένα προπονητικό camp που το επιμελήθηκαν οι κορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Μουρούτσος Μιχαήλ χρυσός Ολυμπιονίκης το 2000 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, Μυστακίδου Ελισάβετ ασημένια Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα και Αθανασοπούλου Αρετή χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια με συμμετοχή σε δυο Ολυμπιάδες στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας και στην Αθήνα το 2004, μετέδωσαν τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του και συνομίλησαν με όλους του αθλητές για το δικό του ταξίδι στον πρωταθλητισμό.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους διοργανωτές και όλους τους συντελεστές του προπονητικού καμπ, όπως επίσης τους αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου κος Ζεϊμπέκη Χρήστο.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας ΗΠΕΙΡΟΥ 2, Λάρισα (στο πάρκο του Αγ. Αντωνίου), τηλέφωνο επικοινωνίας 2410-620152, e-mail: acdiaslarissas@gmail.com και στην ιστοσελίδα www.acdiaslarissas.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ