Εκτεταμένες παρεμβάσεις στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα (φωτο)

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, καθαρισμού, απομάκρυνσης κλαδιών, χόρτων και απορριμμάτων, άρσης επικινδυνότητας σε δένδρα, αλλά και επισκευές και επιδιορθώσεις τόσο στις ξύλινες κατασκευές, όσο και στις τοιχοποιίες προχωρά αυτό το διάστημα στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα ο δήμος Τυρνάβου με στόχο να επαναφέρει το συγκεκριμένο πάρκο που είχε εγκαταλειφθεί για πολλά χρόνια σε μία αξιοπρεπή κατάσταση για να υποδεχθεί τη φετινή γιορτή κρασιού, αλλά και για να δημιουργηθεί ένας όμορφος επισκέψιμος χώρος για τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες.

Τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου και καθαριότητας του δήμου Τυρνάβου εργάζονται πυρετωδώς και ήδη τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων άρχισαν να γίνονται ορατά.

Στο χώρο των εργασιών βρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής, ο αντιδήμαρχος Νίκος Αρβανίτης, η προϊσταμένη της υπηρεσίας Πρασίνου και Καθαριότητας Δώρα Γιουβρή και υπηρεσιακοί παράγοντες για να δουν από κοντά την πορεία των εργασιών.

Ο κ. Τσικριτσής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις παρεμβάσεις που γίνονται λέγοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αποκτήσει το πάρκο την αίγλη που είχε χάσει λόγω εγκατάλειψης, υποστήριξε ότι όλες οι εργασίες που προβλέπονται θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της Γιορτής Κρασιού την Πέμπτη και τόνισε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν ευρείας κλίμακας εργασίες στο πάρκο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ