Ξεκινούν αύριο Δευτέρα 2/9 οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Τυρνάβου

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι οι Παιδικοί Σταθμοί θα ξεκινήσουν κανονικά τη λειτουργία τους τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Όλες οι αιτήσεις εγγραφών που έχουν υποβληθεί στους Παιδικούς Σταθμούς γίνονται δεκτές ενώ στα βρεφικά τμήματα έχουν ειδοποιηθεί όσοι ξεκινούν άμεσα. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο :

Πρώτη μέρα 2/9 είναι η μέρα γνωριμίας και επικοινωνίας. Οι παιδικοί σταθμοί ανοίγουν τις πόρτες τους στους γονείς και στα παιδιά που μπορούν να επισκεφτούν και να εξερευνήσουν το χώρο.

Από την Τρίτη θα λειτουργήσουν κανονικά στο ωράριο με τις επανεγγραφές των παιδιών και η σταδιακή προσαρμογή θα γίνει με την καθοδήγηση των παιδαγωγών
Για οποιαδήποτε αλλαγή που μπορεί να προκύψει οι γονείς θα ενημερώνονται από τους υπεύθυνους των Παιδικών σταθμών.

Όσοι γονείς δεν έχουν στείλει ακόμη το voucher, παρακαλούμε να το προσκομίσουν τη 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στο Παιδικό Σταθμό που έχουν εγγράψει το παιδί τους ή μπορούν να το στείλουν ηλεκτρονικά στο paidikoi@tirnavos.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24923.50180 κ. Πολίτη Κωνσταντίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ