Συγχαρητήρια στη Λήδα Μανθοπούλου από Δ. Κουρέτα, Μ. Χαρακόπουλο και Νίκη Λάρισας

Την 19χρόνη λαρισαία αθλήτρια Λήδα Μανθοπούλου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (αγώνας δρόμου 100 μέτρων) συγχαίρει με δήλωση του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

«Θερμά συγχαρητήρια στη Λήδα Μανθοπούλου για την κατάκτηση του μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Η επιτυχία της αποδεικνύει ότι με αφοσίωση, σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με το σωστό πνεύμα. Με την συμμετοχή της και μόνο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είχε μια θέση στην καρδιά μας, τώρα με την μεγάλη αυτή διάκριση, δικαίως κατέκτησε και μια θέση στο βάθρο των νικητών. Είναι ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής, και η διάκρισή της μας γεμίζει υπερηφάνεια. Λήδα, η Λάρισα, η Θεσσαλία χαίρονται με την επιτυχία σου, συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!»

Ο Μ. Χαρακόπουλος

O βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με δήλωσή του συγχαίρει τη Λαρισαία αργυρή παραολυμπιονίκη Λήδα Μανθοπούλου:

«Η συμπατριώτισσά μας αθλήτρια του στίβου Λήδα Μανθοπούλου μάς προσέφερε μεγάλη χαρά με την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στον αγώνα δρόμου των 100 μέτρων των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η Λαρισαία αθλήτρια με τη συγκλονιστική προσπάθειά της στον τελικό αναδείχθηκε νικήτρια στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή. Με σκληρή προσπάθεια υπερνίκησε κάθε εμπόδιο και κέρδισε με την αξία της ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, προβάλλοντας, ταυτόχρονα, ένα υψηλό πρότυπο ζωής για τους νέους μας. Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».

Η Νίκη Λάρισας

Η γραμματεία ΝΙΚΗΣ Λάρισας και ο βουλευτής της κ. Γεώργιος Ρούντας συγχαίρουν από καρδιάς την ασημένια Λήδα Μανθοπούλου η οποία με την εξαιρετική επίδοσή της στον ημιτελικό και τη φοβερή κούρσα της στο τελικό “κατοστάρι” έδειξε ότι όποιος θέλει και διαθέτει και το “καλό πείσμα” μπορεί πράγματι να πετυχαίνει.

Διδασκόμαστε από την πορεία της αθλήτριας και την ευχαριστούμε που μας έκανε να χαρούμε και να αισθανθούμε υπερήφανοι και αισιόδοξοι για τις δυνάμεις του ελληνισμού.

Συγχαρητήρια, επίσης, στον Φιλαθλητικό Σύλλογο Αμπελώνα και ιδιαιτέρως στην προπονήτριά κ. Μπεκιάρη Βασιλική για την εξαιρετική προετοιμασία της αθλήτριας.
Συγχαρητήρια και στην οικογένεια της Λήδας Μανθοπούλου που τη στήριξε στην επιτυχία της αυτή.

Συγχρόνως, ευχόμαστε μια πορεία που με τη βοήθεια του αθλητισμού θα την ολοκληρώνει τόσο ως αθλήτρια όσο και ως άνθρωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ