Οι ύβρεις και το νταηλίκι δεν είναι πολιτική κε Δήμαρχε!

Δήλωση του Δημήτρη Δεληγιάννη, επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας Συμπαράταξης Λαρισαίων

Οι ύβρεις και το νταηλίκι δεν είναι πολιτική. Ποτέ δεν ήταν. Αν ο κος Μαμάκος επιθυμεί να μοιάσει σε ομογάλακτούς του σε γειτονικούς Δήμους, που είναι γνωστοί στο πανελλήνιο για τις επιδόσεις τους σ’ αυτά, ας το πει ανοιχτά. Και να πάψει να κρύβεται πίσω από άθλιες ανακοινώσεις γεμάτες προσωπικές επιθέσεις ενός απρόσωπου γραφείου τύπου.

Τον καθορισμό των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Λούνα Παρκ στο παζάρι στις 7/8/2024  η Δημοτική Αρχή του κου Μαμάκου τον έκανε. Όπως έγινε και με την επικύρωση του πρακτικού της Δημοπρασίας με πλειοδότρια τη συγκεκριμένη επιχείρηση τις 28/8/2023. Η Δημοτική Αρχή του κου Μαμάκου το ψήφισε.

Η Συμπαράταξη Λαρισαίων καταψήφισε και τα δύο (Αποφάσεις Δημοτικής Επιτροπής 697 και 732). Όπως καταψήφισε και την παράδοση της λειτουργίας και της ασφάλειας του παζαριού με απόφαση της Δημοτικής Αρχής για πρώτη φορά σε ιδιώτη, θέτοντας με ένταση ζητήματα αυστηροποίησης των όρων και εντατικοποίησης των ελέγχων.

Και φτάσαμε στο τραγελαφικό σημείο, μετά το πανελλαδικό τσαλάκωμα του Δήμου, ο κος Μαμάκος και οι συνεργάτες του να… θριαμβολογούν (!) για τη σχεδόν  μεταμεσονύχτια απόφασή του  για την μη λειτουργία του λούνα παρκ. Κατάσταση που θα είχε αποφευχθεί, αν η Δημοτική Αρχή λάμβανε έστω για μια φορά υπόψη τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης.

Τώρα, ο κος Μαμάκος αναζητεί άλλοθι για τους χειρισμούς του στο 2022, το 2019, το 2014, το 2009. Λες και αυτός έλειπε από αυτήν την πόλη και δεν ήταν  μέλος των θεσμικών οργάνων που αποφάσιζαν. «Επικοινωνιακό παιχνίδι» το λένε οι συνεργάτες του. Και οι πολίτες αυτής της πόλης το πληρώνουν τους τελευταίους μήνες πολύ ακριβά.  Όμως και η δήθεν «επικοινωνία», όσο ακριβή και αν είναι, έχει τα όριά της. Ο κος Μαμάκος πρέπει να παίξει επιτέλους το ρόλο του ως Δήμαρχος. Τα δύσκολα είναι μπροστά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ