Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιεί σημαντικά έργα ψηφιοποίησης του Κράτους αλλά και υδρονομικής θωράκισης του Νομού Λάρισας

Ο Χρ. Καπετάνος για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα

Επίσκεψη στη Λάρισα και το Κτηματολογικό Γραφείο του νομού, πραγματοποίησε νωρίς το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Υφυπουργό, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.
Παρών στην υποδοχή του Πρωθυπουργού και ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις νέες ψηφιακές δυνατότητες του γραφείου, το οποίο μετεγκαταστάθηκε πρόσφατα σε νέο πλήρως αναβαθμισμένο κτήριο, το οποίο αξιοποιεί στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες και την τεχνητή νοημοσύνη, ενισχύοντας την παραγωγικότητα, εξασφαλίζοντας χρόνο τόσο για τους υπαλλήλους της υπηρεσίας όσο και για τους πολίτες.

Μάλιστα παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο μια προσημείωση μιας συμβολαιογραφικής πράξης η οποία χρειαζόταν ώρες ίσως και μέρες, να εκτελείται πλέον σε πέντε λεπτά.
Αργότερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κυβερνητικό κλιμάκιο, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος, Αθανάσιος Νασιακόπουλος μαζί με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους ανακοινώνοντας τα έργα υδρονομίας που πρόκειται να θωρακίσουν τον κάμπο και τις πληγείσες περιοχές από νέα πλημμυρικά γεγονότα.

«Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα ότι η κυβέρνηση αυτή και προσωπικά ο ίδιος υλοποιεί τις δεσμεύσεις του για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο νομό Λάρισας. Επισκεφτήκαμε το νέο γραφείο που μετεγκαταστάθηκε πρόσφατα το Κτηματολόγιο Λάρισας, το οποίο αποτελεί την έδρα του Κτηματολογίου για ολόκληρη τη Θεσσαλία και ενημερωθήκαμε για τα νέα δεδομένα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η τεχνητή νοημοσύνη. Οι πολίτες της Λάρισας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας θα εξυπηρετούνται πλέον άμεσα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα, ενώ ταυτόχρονα θα διευκολύνεται η δουλειά των υπαλλήλων αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους.

Αργότερα από το Δημαρχείο Κιλελέρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα έργα υδρονομίας που θα θωρακίσουν τη Θεσσαλία και θα αποτρέψουν στο μέλλον πλημμυρικά φαινόμενα όπως του “ΙΑΝΟΥ” του “DANIEL” και του “ELIAS”.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί στο πλευρό του πρωθυπουργού να αγωνιζόμαστε για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μας, που αποτελεί την καρδιά της Ελλάδας.

Το φράγμα του Ενιπέα στην Σκοπιά, όπου μπήκε ο τεχνικός σύμβουλος και προχωράει μαζί με τα φράγματα σε Πύλη και Μουζάκι που ετοιμάζονται οι μελέτες θα αποτελέσουν την λύση του υδρευτικού και αρδευτικού προβλήματος στην Θεσσαλία.
Κορυφαία θέση όμως έχει η μεταφορά νερού από τον Αχελώο που είμαι βέβαιος ότι αυτή η κυβέρνηση θα το κάνει πράξη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νομό Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ