Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου Τυρνάβου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής παρευρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου, στο 1ο και 2ο Γυμνάσια Τυρνάβου όπου συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων & Υποδομών, Νίκο Αρβανίτη και την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Τυρνάβου, Εύη Βαρδιοπούλου.

Επίσης παρευρέθηκε στο ΕΠΑΛ και στο ΓΕΛ Τυρνάβου με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Παιδείας, Ευγενία Μαμανού Χατζή παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου και της Χωρικής Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ, Λάρισας Μαρίας Γαλλιού.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ανέφερε:

«Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη στους μαθητές και τις μαθήτριες, υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους που βάζετε.
Να είστε σίγουροι ότι με τον αγώνα σας, με πνεύμα συλλογικότητας, μπορείτε να κατακτήσετε τα όνειρα σας, έχοντας στο πλευρό σας συμπαραστάτες τους δασκάλους και τους γονείς σας.
Και εμείς σαν δημοτική αρχή, θα είμαστε δίπλα σε όλους σας, για το σύγχρονο σχολείο που έχουμε ανάγκη σήμερα.
Καλό ξεκίνημα, καλή πρόοδο!»

Ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά ώστε οι μαθητές να μένουν μακριά από φαινόμενα βίας και τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι όλοι με όλους αλλά μπορούμε να συνυπάρχουμε χωρίς φαινόμενα σωματικής, λεκτικής και διαδικτυακής βίας.

«Αυτή είναι η προτροπή μας αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι» ανέφερε ο Δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ